puh. 045 1580030 Katso sijainti kartalta

Provisiomyynnin sopimusehdot

Tarina on itsepalvelukirpputori ja Second Hand Shop, joka on suunnattu pääasiassa yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myynti- ja ostopisteeksi. Liikkeessämme myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Provisiomyyntisopimuksissa noudatetaan
seuraavia sopimusehtoja:

Myynnin aloittaminen

Provisiomyyntituotteista ja jakson ajankohdasta sovitaan aina henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai paikan päällä (ei mahdollista varata netissä). Otamme provisiota sovittuna vastaan arkena klo 12 ja klo 15 välillä. Sovithan siis ajankohdan aina etukäteen.
Provisioprosentti määräytyy myytävän tuotteen mukaan ja se sovitaan ennen myyntijakson alkua. Myyntijakson pituus on lähtökohtaisesti 24 vrk. Huomaathan, että emme pysty erittelemään prosenttia tuotteiden mukaan, joten kaikki kerralla tuodut tavarat menevät saman, suurimman prosentin mukaan.

Myynnin seuraaminen

Provisiomyyntiä voi seurata varauksen yhteydessä luomillamme henkilökohtaisilla tunnuksilla Kirppari Kalle -palvelussa itsepalvelumyyntipöydän myynnin tavoin, mutta provisioasiakkaan tulee huomioida, että nettiohjelmassa näkyy koko myyntituotto lyhentämättömänä. Provisioprosentti lasketaan vasta tilityksen yhteydessä.

Myynnin lopettaminen

Myyjän tulee noutaa tilitys ja myymättä jääneet tuotteet myyntijakson päättymisen jälkeisenä päivänä. Provisiomyynnin tuoton tilitys tapahtuu henkilökohtaisesti liikkeessä ja tilitys suoritetaan käteisellä tai pankkitilille. Tilityksen yhteydessä on varauduttava todistamaan henkilöllisyys.

Myyjän vastuu

Myyjän tulee huomioida, että Kirpputori Tarina ei ole vastuussa kadonneista tai varastetuista tuotteista, vaan tuotteet ovat aina myyjän itsensä vastuulla. Kirpputori Tarina ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa. Tarina on vartiointiliikkeen valvonnassa ympärivuorokauden. Lisäksi Tarinassa on nauhoittava videovalvontalaitteisto ylä- ja alakerrassa sekä ovella hälytysportit.

 

- KIRPPUTORI TARINA VARAA OIKEUDEN OTTAA VALOKUVIA KAIKISTA MYYNTITUOTTEISTA JA MAINOSTAA NIITÄ OMILLA SIVUILLAAN. KIRPPUTORIN HENKILÖKUNNALLA EI OLE ETUOSTO-OIKEUTTA. - 

UUTISIA

Kaikki ajankohtaiset »