puh. 045 1580030 Katso sijainti kartalta

Itsepalvelumyyntitilan sopimusehdot

Tarina on itsepalvelukirpputori ja Second Hand Shop, joka on suunnattu pääasiassa yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myynti- ja ostopisteeksi. Liikkeessämme myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Elintarvikkeiden sekä uuden tavaran myyjän tulee neuvotella myyntipaikasta Tarinan kanssa ennen varauksen tekemistä.

Myyntijakson maksaminen

Myyntitilan vuokra tulee maksaa viimeistään tavaroita tuodessa. Maksu vahvistaa myös nämä sopimusehdot allekirjoitetuksi.

Vuokran voi maksaa omilla tunnuksillaan Kirppari Kallessa tai paikan päällä.

Myyntijakson peruminen

Mikäli asiakas haluaa perua myyntijakson, tulee se tehdä 7 vrk ennen myyntijakson alkua. Mikäli asiakas peruu myyntijaksonsa myöhemmin, veloitamme vuokran kokonaisuudessaan. Jos myyjä varaa useita myyntijaksoja peräkkäin, voi niitä lyhentää tai perua ilmoittamalla siitä 2 vrk (48h) ennen seuraavan myyntijakson alkua.

Maksettua vuokraa emme pysty palauttamaan.

Myyntijakson aloittaminen

Myyjä voi tuoda myytävät tuotteet halutessaan jo myyntijakson alkua edeltävänä aukiolopäivänä, arkisin (ma-pe) klo 16.30-17.00 ja viikonloppuisin (la-su) klo 14.30-15.00. Tavaraa voi tuoda jatkossa myyntijakson aikana Tarinan aukioloaikojen puitteissa. Hinnoittelussa saa käyttää vain Tarinassa tulostettuja hintalappuja.

Myyjän kaikki tuotteet tulee sopia vuokraamaansa myyntipaikkaan - käytäviä ja lattiapintaa ei saa käyttää myytävien tavaroiden sijoitteluun paloturvallisuuden ja liikkeen siivouksen helpottamisen takia. Myyjä voi sijoittaa arvokkaita esineitä (korut, hopeat, astiat yms.) esimerkiksi yläkerran lukolliseen vitriiniin ja vuokrata varashälyttimiä (katso hinnasto tästä).

Myyntijakson lopettaminen

Viimeisenä myyntipäivänä pöytä tulee olla tyhjennettynä aina viimeistään tunti ennen liikkeen sulkemisaikaa. 

Myyntitulot tilitetään myyjälle vuokrasopimuksen päätyttyä henkilökohtaisesti liikkeessä joko käteisellä tai pankkitilille. Yli 200€:n käteistilitykset täytyy sopia etukäteen. Tilityksen yhteydessä on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus.

Mikäli myyntipaikka ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, veloitamme tekemästämme tyhjennyksestä 20,00 € tilityksen yhteydessä.

Myymättä jääneitä tuotteita voi etsiä vielä 7 päivää myyntijakson loppumisen jälkeen jälkimyynti- / hintalaputtomienrekistä. Tämän jälkeen tuotteet siirtyvät Kirpputori Tarinan omistukseen. Jälkimyyntijaksolla myydyistä tuotteista veloitamme 50 % myyntiprovisiota. 

Mikäli myyjä keskeyttää myynnin ennen 6 pv myyntijakson loppumista, tehdään tilitys sinä päivänä, mutta pöytävuokrasta ei makseta hyvitystä.

Hintalaputtomat tuotteet

Tarina ei myy hintalaputonta tuotetta. Jos tuotteesta on kadonnut hintalappu ( ja tiedetään oikea pöytänumero) ja tuotteelle olisi ostaja, Tarina voi yrittää tavoittaa myyjää varaustiedoissa olevasta puhelinnumerosta. Mikäli tuotteelle ei löydy hintaa, asetamme tuotteen "JÄLKIMYYNTI / HINTALAPUTTOMAT" -rekkiin. Yli 7 vrk hintalaputtomana ollut tuote hinnoitellaan ja myydään Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys Pesu ry:n myyntiliin.

Myyjän tulee kiinnittää hintalapputarrat tuotteisiin hyvin (liukkaisiin kankaisiin esim. hakaneulalla, joita voi lainata liikkeestä), ja hintalappuun tulee aina merkitä tuotteen nimi/kuvaus sekä hinta selvästi tussilla tai kuulakärkikynällä. Hintalappujen tekstin tulee olla helposti luettavaa, jotta tuote voidaan myydä.

Hinnoittelussa saa käyttää vain Tarinan omia viivakoodillisia hintalappuja.

Myyjän vastuu

Myyntitilan vuokraaja on aina vastuussa tuotteista, joita hän myy, ja että hänellä on oikeus myydä tuotteet. Myyntitilan siisteyden ylläpitäminen kuuluu lähtökohtaisesti pöydän vuokraajalle.

Myyjän tulee huomioida, että Kirpputori Tarina ei ole vastuussa kadonneista tai varastetuista tuotteista. Tarinan henkilökunta tekee kuitenkin aina parhaansa estääkseen varkaudet. Liikkeessä on tallentava kameravalvonta, hälytysjärjestelmä sekä hälytinportit. Kirpputori Tarina ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa.

Kielletyt myyntituotteet

Kirpputori Tarinassa ei saa myydä K-18 -tuotteita, piraattituotteita, aseita, teräaseita, tupakkatuotteita, alkoholia, huumausaineita, lääkkeitä,  joitain huonekasveja (esim. pölyttäviä, voimakashajuisia, sotkevia), voimakkaasti haisevia tai likaisia tuotteita. Myös viallisten sähkölaitteiden myynti on ehdottomasti kielletty. Tarinalla on oikeus poistaa kielletyt tuotteet myynnistä.

Mikäli myyjä tuo yllä olevia kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on hän korvausvastuullinen täysimääräisenä.

 

- KIRPPUTORI TARINA VARAA OIKEUDEN OTTAA VALOKUVIA KAIKISTA MYYNTITUOTTEISTA JA MAINOSTAA NIITÄ OMILLA SIVUILLAAN. KIRPPUTORIN HENKILÖKUNNALLA EI OLE ETUOSTO-OIKEUTTA. -

UUTISIA

Kaikki ajankohtaiset »